16 program

Rendezés

Idén novemberben is megrendezzük az őszi kiállításunkat. Kicsiket és nagyokat egyaránt várunk szeretettel, a gyönyörű terepasztalokból most sem lesz hiány! 🙂 Helyszín: Gömöri pályaudvar

Hahó Avas! Sokan tudjátok már, hogy szeretnénk egy közös kiadványt szerkeszteni veletek, amiben legfőképp a Ti írásaitok, emlékeitek, verseitek, fotóitok jelennének meg. Ez egyfajta ajándék, emlék lenne nektek – és nekünk is 🙂 Többen hoztatok már be verseket és a kávézóval, a közösséggel kapcsolatos visszaemlékezéseket, amiket nagyon köszönünk, valamint még mindig várjuk a többiektől is! November 20-án. kedden 17 órakor pedig összeülnénk átbeszélni, van-e egyéb ötletetek, kívánságotok, ami belekerülhetne, van-e valamilyen elképzelésetek, stb.

Fejes István “Így éltünk Velencén…” Múltidéző történelmi klubunk következő előadása 2018. november 22-én 16.30 órai kezdettel. Az Aranytoll-díjas újságíró Velence-telepen gyerekeskedett, itt járta ki a gimnáziumot, és itt kezdődött újságírói pályafutása is. Több mint 40 éve került el a városból, de egykori ózdi emlékei többször is visszaköszönnek

Tanulj stílust, és sajátítsd el a stílusos öltözködés alapjait! A 2. rész tartalma: Alkati sajátosságok, hogyan öltözz az alkatodnak megfelelően A különböző öltözködési stílusokkal való ismerkedés, stílusteszt, saját stílus kialakítása

Gyilkosság a vacsorán, egy a megszokottól eltérő vacsora. Egy hátborzongató bűncselekményt követtek el és csak te segíthetsz megtalálni a tettest. Gyilkosság a vacsorán: tegye próbára nyomozói képességét, találja meg a nyomokat, ne hagyja megtéveszteni magát, találja meg az indítékot, a gyilkos fegyvert, rekonstruálja a tetthelyet és végül állítsa meg a tettest mielőtt még több bűncselekményt követne el.

A SZÍNHÁZI TÁNCOK foglalkozás révén a gyerekek mozgását koordinálttá, összehangolttá tudjuk formálni. A gyermekek megtanulják, hogy a tánc nem csak mozgásra, hanem az érzelmek kifejezésére is alkalmas. Az önmegvalósítás folyamata, saját érzelmi világuk ezáltal közönségük számára is láthatóvá válik. A tánccal kifejezett érzelmek gyakorlásával a színházi világból kiragadott szereplők karakterei is megformálhatóvá válnak.

Egy saját készítésű adventi koszorú vagy ajtódísz nem csak a készítője szemében sokkal értékesebb, hanem családi körben is becsesebb darab lesz. Gyere és éld át az alkotás semmivel össze nem hasonlítható érzését, mi mindenben segítünk!

Főzőshow & Desszertkaszinó Sütőtök, csokoládé, macaron —————————— – Wossala Rozina sütőtökből készít krémlevest és tortát – Tanácsok az ünnepekre profi dekoratőrünktől – Csokoládé-szerencsekerék & játékos macaronkóstolás – Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Szeretnéd megtudni, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni a külsődből? Szívesen megtanulnád, hogy hogyan tudsz kialakítani egy funkcionális ruhatárat mely teljesen Téged tükröz, ami Te vagy és, minden helyzetben megállja a helyét? A saját magad stílustanácsadójává tudsz válni, ha elsajátítod a legfontosabb alapokat.

December 6-án és 7-én egyetemünk újra megnyitja kapuit a továbbtanulás iránt érdeklődő középiskolások és szüleik előtt. Az egyetemünkre látogatók színes élményekkel gazdagodhatnak, hiszen érdekes előadásokat, bemutatókat, látványos kísérleteket tekinthetnek meg.

Itt a Mikulás, van zsákjában minden jó. Pl szörpök, lekvárok, húsok, sajtok, mézek, gyümölcslevek, csilik, és magas minőségű kézzel készített ajándéktárgyak. Személyesen meglátogat minket a Mikulás. Ha valaki szeretné, ha gyermekének a Mikulás adja át a csomagot, az jelezze előre, lebeszéljük!

LEGO rajongók, figyelem! A KOCKAFESZT csapata végre Ózdra érkezik. Készülődjünk együtt az ünnepekre a sok százezer LEGO építőelem között! Tekintsd meg látványos LEGO építményeinket!