7 program

Rendezés

Advent közeledtével megrendezzük első borvacsoránkat a Jam étteremben. 3 fogásos vacsorával várjuk a kedves vendégeinket, melyhez a borokat nem akárki fogja szolgáltatni. Sándor Zsolt miskolci ismert és elismert borász fog minket megtisztelni boraival és jelenlétével. Ha szeretnél egy finom, különleges vacsorát elfogyasztani, melyhez Miskolc legjobb borait társítjuk gyere el te is.

Gyilkosság a vacsorán, egy a megszokottól eltérő vacsora. Egy hátborzongató bűncselekményt követtek el és csak te segíthetsz megtalálni a tettest. Gyilkosság a vacsorán: tegye próbára nyomozói képességét, találja meg a nyomokat, ne hagyja megtéveszteni magát, találja meg az indítékot, a gyilkos fegyvert, rekonstruálja a tetthelyet és végül állítsa meg a tettest mielőtt még több bűncselekményt követne el.

Főzőshow & Desszertkaszinó Sütőtök, csokoládé, macaron —————————— – Wossala Rozina sütőtökből készít krémlevest és tortát – Tanácsok az ünnepekre profi dekoratőrünktől – Csokoládé-szerencsekerék & játékos macaronkóstolás – Kézműves foglalkozás gyerekeknek

Psssz! Csak a gyerekek meg ne tudják, hogy mindenkinél korábban azok találkozhatnak a Mikulással Edelényben akik December 01-én a hagyományos Retro Mikulás Partyra eljönnek a Templomkerti Kisvendéglőbe! A rendezvény zártkörű és vacsorával egybekötött. Menü: Emődi tehéntánc, töltött csirkecomb, petr. burgonya, mazsolás rizs, friss kevert saláta. Érkezéskor mindenkit üdvözlő itallal várjuk! A zenefelelős: DJ Bazso.

Itt a Mikulás, van zsákjában minden jó. Pl szörpök, lekvárok, húsok, sajtok, mézek, gyümölcslevek, csilik, és magas minőségű kézzel készített ajándéktárgyak. Személyesen meglátogat minket a Mikulás. Ha valaki szeretné, ha gyermekének a Mikulás adja át a csomagot, az jelezze előre, lebeszéljük!

Kíváncsi vagy mit hoz a Mikulás Tállyára? 🙂 Látogass el a Tokaji Borvidékre, fedezd fel a környéket, pihenj Tállyán, a csodálatosan felújított Bártfay Udvarházban, mártózz meg a pezsgőfürdőben, élvezd a szombat esti Gasztroszínházat, kóstold meg a vidék ízeit, és a bor üdítő harmóniáját.

Őstermelők, kistermelők, kézművesek saját termékeinek vására. Minden hónap 3. csütörtökén, 15:30-tól. – Gyümölcslé – Méz – Mangalica hústermékek – Chili termékek – Kerámia A kínálat folyamatosan bővül és/vagy változik!