6 program

Rendezés

‼️DUPLA ELŐADÁS‼️ 11:00 és 15:00 Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők megzenésített verseit énekli gyerekeknek és szüleiknek évtizedek óta nagy sikerrel. A zenei és előadói igényesség mellett játkosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.

Ha #tavasz, akkor #húsvét, ha húsvét, akkor nyuszik, tojások, csibék, mindenhol, minden mennyiségben… Töltsd a tavaszi szünet napjait a Kalandparkban, és fedezd fel a megannyi színes és izgalmas attrakciónk mellett különleges húsvéti programjainkat! Mivel várunk Titeket? – élő nyuszi simogatás – tojáskeresés – kézműves foglalkozások – hagyományos húsvéti ételek újragondolva – számtalan meglepetés és minden nap más attrakció kipróbálása

10. szülinapunkat 10 városban, 16 jubileumi koncerten szeretnénk megünnepelni Veletek. Végre együtt a színpadon Tompeti, Csillagszemű, Garfield és Sütiszörny. Egyedi látványvilág, sok játék, móka, meglepi vár Rád, de nem maradhat el a koncert utáni közös fotózkodás sem.

A résztvevők 5 és 10 km es távon mérhetik össze magukat a Mályi tó és a Középső tó körül megrendezendő futóversenyen és túrán. Nevezés kezdete: 9 óra Indítás futóknak: 5 km – 10:00 10 km – 10:05 Indítás gyalogtúrázóknak: 10:10 Versenyközpont, rajt és cél: Mályi-tó parkoló

A gyerekek körében közismert és imádott animációs sorozat színpadi adaptációja sok-sok dallal, tánccal, humorral és látványos díszletekkel.

A Diósgyőri vár udvara megtelik élettel, izgalommal, tartalmas szórakozást kínálva a húsvéti hosszú hétvégén. Zenészek, mesteremberek, nyuszi simogató és finomságok várják az ide érkezőket.