10 program

Rendezés

Új feldolgozásban, szép kivitelben és fülbemászó zenékkel szeretnénk tartalmas szórakozást nyújtani a gyerekeknek, akik az előadás végén találkozhatnak és fotót készíthetnek a szereplőkkel.

A SZÍNHÁZI TÁNCOK foglalkozás révén a gyerekek mozgását koordinálttá, összehangolttá tudjuk formálni. A gyermekek megtanulják, hogy a tánc nem csak mozgásra, hanem az érzelmek kifejezésére is alkalmas. Az önmegvalósítás folyamata, saját érzelmi világuk ezáltal közönségük számára is láthatóvá válik. A tánccal kifejezett érzelmek gyakorlásával a színházi világból kiragadott szereplők karakterei is megformálhatóvá válnak.

A táncokat oktatja: Hejcei Gabriella A talpalávalót a Csender Zenekar húzza! A táncház ideje alatt kézműves foglalkozást is tartunk.

Főzőshow & Desszertkaszinó Sütőtök, csokoládé, macaron —————————— – Wossala Rozina sütőtökből készít krémlevest és tortát – Tanácsok az ünnepekre profi dekoratőrünktől – Csokoládé-szerencsekerék & játékos macaronkóstolás – Kézműves foglalkozás gyerekeknek

zenés mesejáték két részben (Időtartam: kb. 100 perc + szünet)

Mentsük meg a Télapót! Szeretettel várunk minden gyermeket az Olvasóban, 2018. december 03-án, 17.00 órai kezdettel! Előadás után minden gyermek mikulás csomagot kap!

Ismét találkozhatsz a Mikulással a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban! A Mikulás 2018. december 6-án reggel 8 órára érkezik és december 9-én délután indul haza! Gyere és beszélgess vele, énekelj neki, mond el kedvenc versedet, mesédet vagy viccedet! Kérdezz tőle bátran, ő mindenre tudja a bölcs választ! A hagyományos mikulásvonat mellett egy különleges attrakcióval is bővül a rendezvény, mégpedig egy Mesehős kiállítással, ahol Süsü és barátai várnak rád.

Kedves Látogatóink! December 7-én 9 órára várja a rendszeres látogatóinkat a Mikulás.Gyülekező 08:45-től a Borok Háza előtt.

LEGO rajongók, figyelem! A KOCKAFESZT csapata végre Ózdra érkezik. Készülődjünk együtt az ünnepekre a sok százezer LEGO építőelem között! Tekintsd meg látványos LEGO építményeinket!