4 program

Rendezés

Élménydús délutánra várjuk a gyerekeket és szüleiket az ÓMI Városi Könyvtárban! Szerda délután minden a népmesék körül forog a Gyermekkuckóban. 🙂 A könyvek mellett kedvenc népmeséink megelevenednek diafilm formájában is, valamint bábok készítésére is van lehetőség. Várunk mindenkit szeretettel! 🙂

MESEMONDÓ VERSENY Szeptember 30. – Benedek Elek születésnapja A NÉPMESE NAPJA Tarcal Község Önkormányzata — Közművelődési feladatellátás óvodásoknak és kisiskolásoknak mesemondó versenyt hirdet a Népmese Napja alkalmából. A verseny célja: a mesemondás élményének, szépségének átéreztetése, a mesék világának megismertetése és megszerettetése, valamint a tehetséggondozás, a beszédkészség, szóbeli kifejezőkészség fejlesztése.

Kockalandok – A legkeményebb játékosoknak! Teremts saját valós vagy virtuális világot a Szinvaparkban! Ilyen még nem volt: a Minecraft beköltözik a Szinvaparkba! Építs velünk menő virtuális világot! Várunk szeptember 29-én a Minecraft-napra, ahol a legprofibb játékosokkal is találkozhatsz! Gery már biztosan ott lesz, és Te? Játssz a helyszínen! Xbox Kiosk, Nintendo Switch és DS is vár majd!

KÍVÁNCSI VAGY? KIPRÓBÁLNÁD? Akkor gyere el október 14-én a Diósgyőri Várba, ahol ezt egy bemutató keretében megteheted. “Sétálj, gyalogolj” egész hónapban 2,5 és 25 km távon Kulturális Örökség évéhez kapcsolódó rendezvénysorozat keretében.