5 program

Rendezés

A ZENITA „Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány” szervezésében 2019. március 23-án megrendezésre kerül a IV. Hangok Varázsa Tehetségkutató Verseny! Jelentkezz, ha elmúltál 6 de még nem vagy 36 éves és tehetséged szeretnéd megmutatni! HÁROM ZENÉS MŰFAJI KATEGÓRIÁBAN NEVEZHETSZ! 1. MUSICAL 2. POP-ROCK 3. KOMOLYZENE VÁRJUK duók, triók, csoportok, hangszeres zenészek (nem zenekar!), kórusok jelentkezését is!

A Világhírű Kiev City Ballet Magyarországon! A Kiev City Balett számos elismerést tudhat magáénak. A közel kétszáz évvel ezelőtt megalakult киевськй муниципапьний театр / Kijevi Állami Színház kiváló táncművészei évről évre kiemelkedő és profi produkciókkal örvendeztetik meg a közönséget. A méltán híres társulat Magyarországra látogat és a Balett történelem egyik legnagyobb klasszikusában a Rómeó és Júliában láthatjuk kiteljesedni a felülmúlhatatlan táncművészek tánctudását.

Időpont: Március 29. 19.00 – A Kétely Fátylai – Érkezés: 18.30 A kétely fátylai: Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra. Szereplők: Leonardo De Angelis, felügyelő – Széll Attila / Béres Miklós Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő – Szirmai Melinda / Molnár Gyöngyi Ginevra Poloni, nyomozó – Szakács Zsuzsa / Kovács Lotti

Orvos-Tóth Noémi “Örökölt sors – Családi sebek és a gyógyulás útjai” című előadása Miskolcon, a Nyitott Akadémia szervezésében.

Dr. Papp Lajos, a világhírű magyar szívsebész és tudós különleges és különös elméleteivel már sokszor került az érdeklődés középpontjába. Most Miskolcra látogat, hogy megossza gondolatait az érdeklődő közönséggel.