57 program

Rendezés

Az erre az alkalomra összeálló tengerentúli trió kamarakoncertje a zongorairodalomban járatosaknak és a műfajjal még csak ismerkedőknek is maradandó élményt kínál.

Nagy szeretettel és tisztelettel meghívjuk Önt és Kedves Családját FARKAS MIRA Junior PrIma-díjas hárfaművész és Szurasenkó Dániel magyar rekorder, blockflötevirtóz közös hangversenyére, melyet 2018. szeptember 27-én 18 órakor rendezünk az edelényi L’Huillier-Coburg kastély dísztermében! A KONCERTET KASTÉLYLÁTOGATÁSSAL ÉS BORKÓSTOLÓVAL EGYBEKÖTVE SZERVEZZÜK KÜLÖNBUSSZAL!

A kiváló miskolci duó újra a Vigadó teraszán énekel! Várunk benneteket.

Program: 21:00 – Kapunyitás 22:00 – DJ FRANKY 23:00 – AK26 00:00 – DELTA 03:00 – DJ FRANKY

Újra Miskolcon a Stamp Clubban: Nigel Stately Official – deep café resident: Totpeti

Helyi termelők kezdeményezésére született meg 8 évvel ezelőtt, 2010-ben Bodrogkeresztúrban a Mindszent Havi Mulatság, amelyen a település borászai, kézművesei és művészei látják vendégül, és ismertetik meg az érdeklődőkkel a települést, a helyi értékeket. Az utolsó meleg őszi hétvégét kihasználva változatos programokkal várjuk a vendégeinket!

Hamarosan szüretelők zajától lesz hangos a szikszói Magyar- hegy. Érik a szőlő, készül a must, készítik a szőlősgazdák pincéiket az újbor érlelésére. Szikszón 2018.09.29-én , a hagyományok szerint Szent Mihály napjához kötődően SZÜRETI FESZTIVÁL zárja a szikszói szüretet. Délután fél kettőkor színpompás felvonulással indul a rendezvény, majd sokszínű, vidám műsor veszi kezdetét. Sztárvendég: Holdviola zenekar

A Mindszent Havi Mulatság keretében egy borozós délutánra invitáljuk az érdeklődőket,ahol az Ukulele Trió zenéje biztosítja majd a jó hangulatot.Mindenkit szeretettel várunk !

Tóth Vera Trió műsora a Zene világnapja alkalmából.

Ismét megrendezik a Musical és Miskolc 2018 Gálát a Művészetek Házában.

Zene világnapja Illényi Katicával Mint ismert, október elseje a zene világnapja, ebből az alkalomból országszerte több koncertet és más zenei programot is rendeznek. A Miskolci Szimfonikus Zenekar már ötödik alkalommal szervez ez alkalomból hangversenyt.

19:00 – Vendégvárás Előételként: szikszói bőségtál 20:00 – Vacsora Húsleves csigatésztával, Szikszói pecsenye, Sajttal sonkával és szőlővel töltött rántott csirkemell rizzsel 21:00 – Tánc Hajnalig a zenét Czaga József szolgáltatja 24:00 – Svédasztal Magyaros töltött káposzta Desszert: Szőlős Rétes