42 program

Rendezés

Ha néha te is úgy érzed, hogy, nehéz megbirkóznod a hétköznapok akadályaival, és túl nagy a nyomás rajtad, akkor tarts velünk a​z országjáró előadássorozatunk miskolci állomásán 2019. március 22-én! Az előadás fő célja, hogy megtanuld motiválni saját magad bármilyen külső tényező nélkül is, valamint az, hogy ezt a motivált állapotot meg is tudd tartani a mindennapokban, még akkor is, amikor nem történnek túl jó dolgok körülötted.

Március 22-én Prof. Dr. BAGDY EMŐKE előadása Miskolcon! Téma: Utak az egészség megőrzéséhez – Relaxáció, imagináció, meditáció Helyszín: Művészetek Háza 3530 Miskolc, Rákóczi Ferenc u. 5.

A 2012 óta működő fiatal miskolci zenekar számos hazai klub, és a Dal 2019 színpadának meghódítása után először hazai pályán a Helynekemben.

2019.03.22 FRIDAY PARTY Music: Dj Boldi Zenei stílus: Csak igaz mai slágerek Italakció: Gin Tonic A jó hangulat garantált.

21:15 – Collisborn 22:15 – INERCY INERCY – Emlék – Nem Látod – For You Collisborn – Súlytalanság – Sick Of Being Torn Apart – Weaver

A Stamp Club bemutatja: CORY a.k.a HAPPY GANG #sokáigvoltamtávol #fiatalszerelem #minőguminő #kérekegykulcsotaszívedhez Kapunyitás: 22.00 Resident: Kameny Face & Dress Control

A ZENITA „Zenével az Ifjú Tehetségekért Alapítvány” szervezésében 2019. március 23-án megrendezésre kerül a IV. Hangok Varázsa Tehetségkutató Verseny! Jelentkezz, ha elmúltál 6 de még nem vagy 36 éves és tehetséged szeretnéd megmutatni! HÁROM ZENÉS MŰFAJI KATEGÓRIÁBAN NEVEZHETSZ! 1. MUSICAL 2. POP-ROCK 3. KOMOLYZENE VÁRJUK duók, triók, csoportok, hangszeres zenészek (nem zenekar!), kórusok jelentkezését is!

‼️DUPLA ELŐADÁS‼️ 11:00 és 15:00 Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Klasszikus és kortárs magyar költők megzenésített verseit énekli gyerekeknek és szüleiknek évtizedek óta nagy sikerrel. A zenei és előadói igényesség mellett játkosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken.

Rock hórukk két felvonásban, az Újszínház előadásában. A darabban személyesen közreműködik Nagy Feró és a Beatrice zenekar. Nagy Feró és a Beatrice zenekar története áll a rock musical középpontjában, mely mostanra már rocktörténeti csemege. Nagy Feró évtizedeken keresztül folyamatosan meg tudott újulni, magas művészi színvonalon valósította meg zenei elképzeléseit. Személyisége alkalmas arra, hogy a magyar hőst, az egyszerű „nép fiát” tárja a nézők elé, aki öntudatosságával, hitével, tehetségével és született színészi képességeivel mindig átlépett az elé gördített akadályokon. Helyszín: Diósgyőri vár – Lovagi tornák tere

Ismét egyik kedvenceteket hozzuk el a Collins Clubba! Bulizzunk együtt Zoltán Erikával!

Kedves Barátaink! A tavasz első hétvégéjén várunk titeket a miskolci tv toronyba, ahol a szépséges panoráma felett újra áttáncoljuk az éjszakát. Akik voltak már azok tudják, akik még nem azoknak annyit kell tudni, hogy jó zenék, nagyon jó arcok és full hangulat vagyis NWCC! Várunk mindenkit! 🙂 Line Up: Carry N Fundaciôn TheSokolRadio

Miskolc! Hazamegyünk majd az első busszal? 🙂 Program: 20.00 kapunyitás 21.15 Vad Fruttik

129 találat

Rendezés