8 program

Rendezés

Fejes István “Így éltünk Velencén…” Múltidéző történelmi klubunk következő előadása 2018. november 22-én 16.30 órai kezdettel. Az Aranytoll-díjas újságíró Velence-telepen gyerekeskedett, itt járta ki a gimnáziumot, és itt kezdődött újságírói pályafutása is. Több mint 40 éve került el a városból, de egykori ózdi emlékei többször is visszaköszönnek

November 24-én a Maximus látogat el hozzánk. Ez a Pokolgép tribute band, előreláthatólag felrobbantja a Gyöngy bisztrót. Ahhoz hogy ez a robbanás ne okozzon túl nagy károkat a környezetben, gyertek el minél többen és fogjátok fel a szilánkokat!!! 🤘🤘🤘

Rio Disco (Ózd) – Minden Héten Karnevál Resident DJs: Totpeti & Dj.Gee

Rio Disco (Ózd) – Minden Héten Karnevál Resident DJs: Dj.Gee

Mentsük meg a Télapót! Szeretettel várunk minden gyermeket az Olvasóban, 2018. december 03-án, 17.00 órai kezdettel! Előadás után minden gyermek mikulás csomagot kap!

Ismét találkozhatsz a Mikulással a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban! A Mikulás 2018. december 6-án reggel 8 órára érkezik és december 9-én délután indul haza! Gyere és beszélgess vele, énekelj neki, mond el kedvenc versedet, mesédet vagy viccedet! Kérdezz tőle bátran, ő mindenre tudja a bölcs választ! A hagyományos mikulásvonat mellett egy különleges attrakcióval is bővül a rendezvény, mégpedig egy Mesehős kiállítással, ahol Süsü és barátai várnak rád.

LEGO rajongók, figyelem! A KOCKAFESZT csapata végre Ózdra érkezik. Készülődjünk együtt az ünnepekre a sok százezer LEGO építőelem között! Tekintsd meg látványos LEGO építményeinket!

December 29-én 18 órakor Aranyosi Péter önálló estje “Borsodi homályos” címmel, az Ózdi Olvasóban!

13 találat

Rendezés