2302 találat

Rendezés

Avalon Acoustic

Egy szál gitárral Miskolcon. Kaczander Nóra koncertje. Saját dalokkal és a kedvenc pop-latin-jazz válogatásommal várlak Benneteket!

Áfonyás Muffin Világnap a Mokka House-ban

Mi már készülünk. 😊 Gyűjtjük az áfonyát. Július 11 az áfonyás muffin világnapja. Addig is minden hétvégén más-és más fajta áfonyás muffin a Mokka House-ban. Gyere Te is,és merülj el az áfonyás muffinok világában! Mokka House Miskolc Pesti út 52.

Retró Party

Vidám, zenés-táncos rendezvény a Miskolci Dallamok Szárnyán Nyugdíjas Művészeti Klub szervezésében.

Családi nap a Népkertben

Amikre biztosan számíthatsz, ha eljössz vasárnap a Családi napunkra: – jó társaság – építő üzenet és koncert – közös ebéd és nasi – gyerekprogramok – közös sportolás (foci, röplabda, kosárlabda, pingpong, csocsó,…stb)

XIV. Miskolci Fröccsfesztivál

Hamarosan ismét táncra perdülnek a bubik, frigyre lép a bor és a szóda, életre kelnek a fröccsök. Ha te is rajongsz ezért a hungarikumért, gyere és fröccsözzünk együtt a Kisavas történelmi vigalmi negyedében. Pohárral a kezedben sétálhatsz a nyitott pincék és borpontok között, kóstolhatod a kulináris élményeket biztosító gasztroműhelyek ínycsiklandó falatkáit és lépkedhetsz élőzenés jazz, […]

III. Miskolci Dixie és Jazz Fesztivál

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Dixie és Jazz Fesztivál a Miskolc Dixieland Band szervezésében. Két este koncertekkel várjuk a dixie és a jazz zene kedvelőit a Szinva Teraszon. péntek: (Szinva terasz) 19:00 Flashmob La Barriere Manouche Band és a Miskolc Dixieland Band