6 program

Rendezés

Mindannyian ismerjük a gyermekvállalás szépségeit, de a nehézségeit is, nem elhanyagolva az anyagiakat, hiszen a bevételünk a szülési szabadság ideje alatt jelentősen lecsökken, ne adj’ Isten, még betegség is felmerül. Sokan nem tudnak azokról a támogatási lehetőségekről, amik ilyen esetekben igényelhetőek.

Workshop a stílusos megjelenésről, a színekről. Megmutatom neked,hogy milyen fontos a színek megfelelő használata, mennyit számít az első benyomás. Bárhol, bármilyen szakmában dolgozol, nem tudod kikerülni a külső megjelenést, és azt,hogy a szakmádhoz öltözz. Elmesélem a saját sztorimat is, hogyan lettem stílustanácsadó, és mennyire szeretem a szakmámat! Az öltözködéssel kapcsolatban a workshop második felében lehet kötetlenül kérdezni tőlem, és beszélgetni.

Új év új kezdet. Sokan az évet számvetéssel és fogadalmakkal kezdik van, vannak, akik kihívásokban vesznek részt. Mi értelme a zero waste kihívásoknak? Van-e értelme? Tényleg változást indíthatnak el vagy csak mulandó próbálkozások maradnak? Hogyan lehet apró lépésekkel látványos változást elérni? Lehet-e egyáltalán? A következő alkalommal mi is értékelünk és megtárgyaljuk, hogyan kezdtük el, milyen lépéseket tettünk, hol és hova tartunk.

Szeretettel várunk Benneteket csütörtökönként 10.00-tól, babáitokkal, gyermekeitekkel együtt Karikázó Mondókázóra, amit Barta Mária Viola (3 gyermekes édesanya, színésznő és a Holdam Egyesület tagja) fog tartani.

Őstermelők, Kistermelők, Kézművesek havi vására az Otthon téren,(minden hónap 3. csütörtök) ahol kézműves portékáikkal várják a nagyérdemű vásárlókat 15 órától. “Otthonról, otthonra, az Otthonnál!” FACEBOOK: Termelői-és-Kézműves-Vásár-Miskolc-Kilián-dél

Pál Feri “Hogyan használjuk jól a tapasztalatainkat?” című előadása Miskolcon, a Nyitott Akadémia szervezésében.