3 program

Rendezés

Dr. Papp Lajos szívsebész egy élő legenda, akinek hitvallása, hogy az élete egy szolgálat. Most 2020 április 15-én Miskolcon a Tudomány és Technika Házában találkozhatunk vele. A professzor több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalatait és tudását ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel, a gyógyításnak a test-lélek-szellem egészét vizsgáló és szolgáló módját választotta. Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket a Teremtőtől kapott hittel, és a krisztusi szeretet jegyében gyógyítani – ez a hitvallása.

Dr. Buda László orvos, pszichoterapeuta finom humorral ötvözi a legkorszerűbb pszichológiai és spirituális megközelítéseket a terápiás esettörténetekkel, hétköznapi tapasztalatokkal és hasznos gyakorlatokkal. Mit üzen a testünk, Mit üzen a lelkünk? -két nagy sikerű könyv a szerzőtől.

Miskolcon első alkalommal rendezik meg a Decathlon élménypróbát, amely 7 kilométer futásból és 15 könnyen teljesíthető élményakadályból áll. Jegyezzék be a naptárukba a május 23-át! A Csanyik-völgy egy gyönyörű ékszerdoboz, amelybe örömmel hozzuk el a Decathlon élménypróba hangulatát. Bízunk benne, hogy legalább ezer induló részese lehet a közös élménynek, ezen a csodás helyen. A táj festői, a Bükk gyönyörű, így nem véletlen, hogy egyre többen kirándulnak el ide Lillafüred kapujába. – nyilatkozta lapunknak Pokrovenszki Gergely főszervező, aki három alkalommal Nyíregyházán már sikeresen megrendezte a sporteseményt. Nemcsak a miskolciak, hanem az egriek, a kazincbarcikaiak, a nyíregyháziak és több távolabbi megyéből is regisztráltak már a tömegsport eseményre, amelyen lehet egyénileg vagy csapatban is indulni. Különleges lesz a miskolci élménypróba, hiszen az utolsó szakasza az állatkerten halad át. A sportolók a futás, a kocogás, a sétálás közben élvezhetik majd az „állati jó” hangulatot. Minden futó a rendezvény napján ingyenesen látogathatja a miskolci Állatkert és Kultúrparkot, amelyet ezúton is nagyon köszönünk a városnak. Minden induló befutóérmet, frissítőt kap ajándékba és értékes díjakat sorsolunk majd ki a tombolán is. Már 10 éves kor felett szülői engedéllyel lehet nevezni, úgy hogy a szülői is regisztrál az eseményre. Természetesen gondoltunk a kisebbre is. 10 év alattiak egy […]