5 program

Rendezés

Januárban kezdetét veszi a Borvacsora sorozatunk. Az első “állomáson”az egyik legkiválóbb bükki borász Borbély Roland a Gallay kézműves pincészet lelke kapja a főszerepet és foglalja le a borospoharakat az Öreg Miskolcz Étteremben ‼️ A mikrofon mögött Dobrik Petra énekesnő varázsol el minket csodálatos jazz/blues előadásával.

Itt a tél, és itt van a forró italok ideje! Gyere és kóstold meg avasi forraltságainkat! Forralt bor, forralt sör, forralt pálinka, forró csoki, forró tea, forró puncs… és mindehhez finom falatok és jó zene is jár! AVASI BORTANYA Csáti sor 377. NÁDLER PINCE Petőfi sor 340. POLGÁRMESTER PINCE Rácz sor 370. AVASI BORMÚZEUM Latabár sor 388.

Őstermelők, Kistermelők, Kézművesek havi vására az Otthon téren,(minden hónap 3. csütörtök) ahol kézműves portékáikkal várják a nagyérdemű vásárlókat 15 órától. “Otthonról, otthonra, az Otthonnál!” FACEBOOK: Termelői-és-Kézműves-Vásár-Miskolc-Kilián-dél

Exkluzív Toszkán Gasztro Est a Végállomás Bistorantban! Színes- ízes- illatos ínyenc-túra • Bevezetünk a VILÁGHÍRŰ toszkán borfajták közé: – Chianti – Vino Nobile di Montepulciano – Brunello di Montalcino • EXTRA és különleges műhelytitkok a Séftől! – tészták, saláták, olívaolajok , steak Toszkán módra azaz “ a Fiorentina”, a Tartuffo világa, tengeri herkentyűk… – halak Toszkán módon tehát az igazi DOLCE VITA érzés!

Éld át Mátyás király nagy lakomáinak hangulatát ! Igazi nemesnek érezheted magad, akinek kívánságait lesik! Mivel készülünk neked? A lakomán Mátyás király születésnapját élheted át, ahol visszaröpítünk a lovagok korába.