4 program

Rendezés

Ismét pikniket szervez a Miskolci Gasztro Klaszter a Népkertben. Lesz sok-sok finomság az ételek, borok és a zene terén! Gyere, csatlakozz és legyél részese ennek az évenkénti egyszeri különleges vasárnapi pikniknek!

Életem fő műve én magam vagyok? Az önmegvalósítás három dimenziójáról, valamint életünk ide kapcsolódó dilemmáiról hallhatunk Pál Ferenc római katolikus pap és mentálhigiénés szakember előadásában.

Freddie is ott lesz az idei Sörfesztiválon. És Te? Ott leszel? Jelöld be és hívd meg barátaidat is! Várunk szeretettel 2019. szeptember 5-8 között Miskolcon!

A 13. Reel Rock Film Tour újra elhozza nekünk Miskolcra a sportág legnagyobbjait és az év legjobb sziklamászó történeteit! Sőt idén duplázunk! Szeptember 13-án, pénteken este a legendásan jó REEL ROCK széria 4 új filmjét láthatjátok a mozivásznon Adam Ondrával, Madaleine Sorkinnal, Alex Honnolddal, Conrad Ankerrel és még számos mászó-legendával. Szeptember 14-én, szombaton este pedig: THE DAWN WALL Tommy Caldwellel és Kevin Jorgesonnal! A film egy korábban teljesíthetetlennek hitt út 19 napos megmászásáról szól és tökéletesen hozza azt, amit elvárunk a világ talán legjobb kalandfilmes csapatától a világ egyik legszebb gránitfalán.