6 program

Rendezés

Új év új kezdet. Sokan az évet számvetéssel és fogadalmakkal kezdik van, vannak, akik kihívásokban vesznek részt. Mi értelme a zero waste kihívásoknak? Van-e értelme? Tényleg változást indíthatnak el vagy csak mulandó próbálkozások maradnak? Hogyan lehet apró lépésekkel látványos változást elérni? Lehet-e egyáltalán? A következő alkalommal mi is értékelünk és megtárgyaljuk, hogyan kezdtük el, milyen lépéseket tettünk, hol és hova tartunk.

A Lóci játszik első koncertje 2020-ban, ahol a Rózsa utca című lemezt mutatja be a zenekar. Vendég: Fák Alatt Zenekar

Line up: GABOR KRAFT Dave Wincent Zemar Kambas Shywer

R. Kárpáti Péter színművész és Dr. Papp Lajos, Széchenyi-díjas szívsebész a “visszatérőkről” mesél. Olyan emberek tapasztalatait osztják meg velünk, akik a klinikai halálból tértek vissza, vagy a szívmegállást követően számoltak be túlvilági emlékeikről.

A szépséges Csipkerózsikát születésekor a gonosz Demóna átokkal sújtja, mely szerint tizenhatodik születésnapján mérgezett orsó fog végezni vele. A három jószívű tündér mindent elkövet, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába: Csipkerózsika örök álomba szenderül, melyből csak szerelmes csók ébresztheti fel…

Hello BAZ megye! Hamarosan Miskolcra érkezünk.