15 program

Rendezés

A Stamp Club bemutatja: Newik 2013-as év felfedezettje és 2014 – 2015 – 2016-os év Mainstream Dj-je ° resident: Kameny ° terasz: Totpeti

Lmen Prala Akik nem zárkóznak el az újhullámos trap zenéktől azok most örülhetnek, hogy magyar nyelven is egyre több ilyen produkció lát napvilágot, nem is akármilyen minőségben. HR Flow 2018.Februárjában megjelent klipje az úgynevezett Sayonara. Ebben a dalban közreműködött az Ak26-ból ismert Hiro. Ugyanebben az évben megjelent a májusban a Parfüm című klipje, amiben Missh működött közre. Ezután már egyedüli számmal jelentkezett októberben, ami nem más volt, mint a Rafinált.

Hazánk legközkedveltebb rockbandájának népszerűsége a páratlan hangzásvilágon, a hiteles és sokatmondó dalszövegeiken túl a rajongókhoz való odaadásukban gyökerezik. A banda azon kevés, folyamatosan koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak Magyarországon, hanem számos európai és tengerentúli országban is sikeresek.

Bódi László CIPŐ Emlékkoncert – JamR és Tóth Zoltán REPUBLIC 1990-2013 tolmácsolásában a Gárdonyi Parkban. Helyszìn: Gárdonyi Géza Művelődési Ház, Miskolc Sütő János 42.

Szabadtéri szösszenet Miskolc belvárosában – Nyári éjszakák melegét átbekkelve – Partizzunk egyet közösen. Időpont: 2019. július 27. (szombat) 19:00-22:00 Helyszín: Hősök Tere ===Salsa – Bachata – Kizomba===

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a IX. Rotary Anna-bálra! Időpont: 2019. július 27. szombat 19:00

Csősztök Miskolciak! Mi még a csillagokat is elhozzuk Nektek! Vendégünk lesz Pesti István, a tatai Platán Restaurant & Café séfje, aki korábban Budapesten Michelin-csillagot szerzett! A fantasztikus ízek mellett védjegyévé vált az egyedi, szemet gyönyörködtető tálalás. A Stílusos Vidéki Éttermiség esszenciája! Lesz itt zene, koktélok, ízek, illatok na és persze champagne!

A Stamp Cub bemutatja: Peat Jr aka. Peter Walley hiányzol / ittanyár / szerelemszáll / végtelennyár / újradobbanaszív / nyárieste Emlékek Éjszakája – We Love 2000’s resident: Peetone terasz: Totpeti

2019. augusztus 10. 21.30 Csónakázó-tó 20.00 Blhalouisiana koncert.

Időpont: 2019. augusztus 16. péntek, 21:30 Helyszín: Csónakázó-tó 20:00 Kései Kitérő

Több programmal várják Önöket a Szent István téren felállított nagy színpadon és a Városháza és a Megyeháza között felállított kis színpadon.