17 program

Rendezés

A II. Gloális klímasztrájkra készülünk egy flashmobbal Miskolcon is, mely felhívja a figyelmet az ökológiai és éghajlati válságra, a fajok ijesztő sebességű kihalására és arra, hogy mára már a saját fennmaradásunkat is veszélyeztetjük.

Pénteken folytatjuk a zenés esténket! A Szólam Klub keretén belül kedvenceink zenélnek nekünk! Várunk minden érdeklődőt szeretettel.

Az Absolut Vodka bemutatja: Dj Szatmári feat. Jucus (~1:00) We ♥ 2000 party ° resident: Peetone

Itt a tavasz, eljött az idő, hogy #EGYÜTT kiszínezzük a miskolci éjszakát! UV festékek, UV ágyú, és az éjszaka, amikor az egész Roki színekbe borul! UVCOLORFESTIVAL Egy este, amikor elkalauzolunk Titeket az UV festékek világába, ahol felfedheted Titkod, milyen is valójában az igazi arcod..!

Ezer Lámpás Éjszakáján Kocsis Tibor koncert – Szabadtéri rendezvény

2019 június 1-én, Miskolcon a Győri kapuban, az Ifjúsági Sportpályán az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület szervezésében megvalósuló “Szomszédünnep és Közbiztonsági Nap a Kapuzörgetőkkel” program fő attrakciója: a Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar élő koncert showja.

A népszerű miskolci együttes koncertje a Barkland Borteraszon.

Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legszimpatikusabb énekesnője, a „kishegyesi díva” a Lovagi Tornák Tere színpadán! Rúzsa Magdi ezen az estén is elvarázsolja a publikumot. Gyere Te is, hogy élőben hallhasd a kedvenc dalaidat! 😉

Átütő szövegek, fülbemászó dallamok, bámulatos energia! A zenekar igazi laza, táncolható, saját bevallásuk szerint “zsivány pop”-ként aposztrofált zenét játszik, amely a pop és rock alapok mellett blues, jazz, hip-hop, drum n’ bass és r&b elemeket is vegyít. A számok szöveg- és dallamvilága a már ismert Kowalsky stílusjegyek mellett a humort, az öniróniát és rengeteg más elemet is felvonultat. Mindezt látványos színpadképpel egészítik ki. “Kezet fel, hangot ki Drágáim!” És indulhat a buli Miskolcon! 😉 Helyszín: Diósgyőri vár – Lovagi tornál tere

Helyfoglaló Zenei Tehetségkutató Fesztivál Részletek, jelentkezés feltételei, nyeremények hamarosan… Zsűritagok: Andrásik Remo – a HANOSZ főtitkára, gitáros-zeneszerző (Remo-Rudán Band stb.) Maróthy Zoltán – gitáros-zeneszerző (Ossian, Fahrenheit, Koncz Zsuzsa stb.) Horváth Balázs – gitáros-zeneszerző, gitártanár (Bíborszél, Miskolci Rock-Suli) Oláh Szabolcs – zenész-énekes-zeneszerző-szövegíró-producer (FreshFabrik stb.) Nahaj Péter – énekes-gitáros-zeneszerző-szövegíró, zenetanár (Sky Fanatic)

Nagy álma teljesül a Margaret Island zenekarnak azáltal, hogy a Világörökség részét képező Baradla-barlangban koncertezhetnek. Az Aggteleki Cseppkőbarlangba a csapat egy áthangszerelt, akusztikus műsorral készül, ami a rendhagyó koncerthelyszín különleges akusztikájával páratlan élményt ígér a közönség számára.