28 program

Rendezés

A Stamp Club bemutatja: Newik 2013-as év felfedezettje és 2014 – 2015 – 2016-os év Mainstream Dj-je ° resident: Kameny ° terasz: Totpeti

Lmen Prala Akik nem zárkóznak el az újhullámos trap zenéktől azok most örülhetnek, hogy magyar nyelven is egyre több ilyen produkció lát napvilágot, nem is akármilyen minőségben. HR Flow 2018.Februárjában megjelent klipje az úgynevezett Sayonara. Ebben a dalban közreműködött az Ak26-ból ismert Hiro. Ugyanebben az évben megjelent a májusban a Parfüm című klipje, amiben Missh működött közre. Ezután már egyedüli számmal jelentkezett októberben, ami nem más volt, mint a Rafinált.

Hazánk legközkedveltebb rockbandájának népszerűsége a páratlan hangzásvilágon, a hiteles és sokatmondó dalszövegeiken túl a rajongókhoz való odaadásukban gyökerezik. A banda azon kevés, folyamatosan koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak Magyarországon, hanem számos európai és tengerentúli országban is sikeresek.

Szent Hedvig Nagy Lajos király legkisebb leánya volt, aki apja halála után a lengyel trónt örökölte. Már életében szentként tisztelték, mivel sokat tett a litvánok keresztény hitre térítéséért. Ő maga az üdvöt és a kegyelmet hangsúlyozta, férje Jagelló Ulászló erőszakos módszereivel szemben. 2014-ben a Diósgyőri vár kápolnáját Szent Hedvig tiszteletére szentelték fel. Ezen a napon rá emlékezünk. Programok: – 10:00 Mise – Lovagterem – 11:50 Megemlékezés a nándorfehérvári diadalról majd ágyúlövés – Ágyúállás – 11:15 dr. Lovász Emese régész előadása Szent Hedvig életéről – Lovagterem – 13:15 A Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend bemutatója – Felső várudvar – 15:15 A Diósgyőri Aranysarkantyús Lovagrend bemutatója – Felső várudvar

A magyar influencerek Los Angeles-i követe Avalóniába érkezik július 21-én! Forstner Csenge – a 2018-ban leggyakrabban letöltött mobilos alkalmazás – a Tik Tok egyik legnépszerűbb felhasználója, aki egészen Los Angelesből érkezik az Avalon Parkba egy közös szelfizésre és dedikálásra!

Július 24-én 19:00 – 21:00 óráig a móri és Etyek-budai borvidékről érkeznek borászok a miskolci DiVinoba! Feltétlenül részt kell venned ezen az eseményen: – ha érdekel a juniborok világa, – ha kíváncsi vagy, hogyan készülnek az adott tájegység borai, – ha szívesen megkóstolnád termékeiket. Találkozz Miklós Csabival és Rókusfaly Palkóval és tedd fel nekik az összes borkészítéssel kapcsolatos kérdéseidet, amikre tudni szeretnéd a választ!

Fordulatos, meglepetésekkel teli történelmi előadás és látványos küzdelmek várnak a nézőkre. A Lovagi Tornák Terét hagyományőrző csapatok népesítik be, akik izgalmas párviadalokban mérik össze erejüket. A program nemcsak a lovagokról szól, akik a királyné kegyeiért harcolnak, hiszen a Forgatagon is helyet kapnak a középkori táncok, vásári komédiák, udvari zenekarok és a Diósgyőri vár történetét idéző jelenetek.

Bódi László CIPŐ Emlékkoncert – JamR és Tóth Zoltán REPUBLIC 1990-2013 tolmácsolásában a Gárdonyi Parkban. Helyszìn: Gárdonyi Géza Művelődési Ház, Miskolc Sütő János 42.

Szabadtéri szösszenet Miskolc belvárosában – Nyári éjszakák melegét átbekkelve – Partizzunk egyet közösen. Időpont: 2019. július 27. (szombat) 19:00-22:00 Helyszín: Hősök Tere ===Salsa – Bachata – Kizomba===

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a IX. Rotary Anna-bálra! Időpont: 2019. július 27. szombat 19:00

Fontos mérföldkőhöz érkezett el a CrossFit Miskolc, ugyanis születésnapunk alkalmából megrendezzük az első miskolci CrossFit versenyt Steeltown Throwdown néven. Reményeink szerint ezzel a versennyel egy hagyományt teremtünk, mely évről évre nagyobb lesz és egyre több atléta fittségét méretteti majd meg.

153 találat

Rendezés